Paus!

Ölands Skördefest 2020 är inställd. Vissa är ledsna, andra är lättade.
För BRICKBAND.MUSEUM gäller det sista. Museidirektören har det som en som varit på sommarsemester i 2 år och är trött på för mycket sol & vind, turister, människomöten, packa upp o ner – för mycket allt.
Paus.
Maggie, Malene och alla brickbanden ska vila ett tag, men tveka inte: vi dyker upp igen nånannanstans nånannangång 🙂

Kanske är det dags att skryta lite.. !
Danska Susan skrev 27/7 2020:
“Malene er bare en af de sejeste jeg kender! Hun har skabt sit eget brand med et historisk produkt, bakkebåndet. Hun har samlet så mange, at de fylder et museum og samtidig syr hun nye bakkebånd, som kan bruges til at hænge alt fra bakker til bøger, guitaren osv i. SÅ fedt! Helt klart et besøg værd.”

En turist skrev 19/7 2020:
“Hej. Vi har varit runt södra Öland, på olika aktiviteter, idag vid summeringen vann dina brickband. Tack för ditt engagemang och trevliga museum, Lillpojken pratade mycket om hur det var förr. Hälsningar Olle”

Och så kom det brev från Kungahuset:
Museidirektören, som ju också är fabriksdirektör (@brickbandsfabrik) skickade ju ett nysydd brickband, modell Victoria, till Kronprinsessans födelsedag ( http://brickbandsfabrik.brickbandmuseum.se/victoria/ )Museet har vid flera tillfällen skänkts brickband till samlingen, vi är alltid lika tacksamma! Senaste:Medan vi väntar på nytt, kan brickbandsfolket skicka in sina brickbandsbilder till webbsidan, Vi gör en hyllning till de brickbandsbonade hemmen här: http://resmo.brickbandmuseum.se/vart-brickband

Allrabästa hälsningar – njut av varje stund 🙂
Malene, museidirektör & brickbandsvetare
BRICKBAND.MUSEUM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *